Profil
 
PROFIL     NAŠI PROIZVODI     INOVACIJE I KVALITETA     LOGISTIKA     NORME     TIPIZACIJA     SERVIS KUPACA
Profil
 
Tvrtka NET prisutna je na tržištu od 1993. godine. Bavimo se proizvodnjom i prodajom svijeća. Uz ovu osnovnu djelatnost imamo u ponudi i popratne proizvode vezane uz svijeće – svijećnjake, dekoracije, ulja i proizvode za dom i vrt.

NET je tvrtka u kojoj su kvaliteta proizvoda i zadovoljavanje potreba i želja naših kupaca najvažnije smjernice kojima je sve drugo podređeno.
Pošten i častan odnos prema našim kupcima, malima i velikima važniji je nego kratkoročni dobici. Želimo izgraditi odnose povjerenja.

Naš standardni odnos koji smo usvojili kroz ove godine prisutnosti na tržištu da savjetujemo kod odabira proizvoda, predlažemo način izlaganja proizvoda, radimo simulaciju prezentacije proizvoda prema zadanim dimenzijama.

Zahvaljujući takvom odnosu uspjeli smo izgraditi status vodećeg proizvođača sa najširim asortimanom u Hrvatskoj, a i izvan granica naše domovine.

Stalnim ulaganjem u najmoderniji tehnološki park stvorili smo osnovu za masovnu proizvodnju čiji smo predvodnici u našoj regiji.
Osim toga stalno pratimo impulse tržišta, razvijamo nove modele proizvoda te ulažemo u logistiku.

Posebnu pažnju pridajemo nabavi sirovina. Nabavljamo ih izravno od rafinerija iz cijelog svijeta koje prema našim specifikacijama proizvode kvalitetne sirovine za naše potrebe. Time smo uspjeli postići kontinurianu opskrbu kvalitetnih sirovina.

Zahvaljujući svim ovim naporima potražnja za našim svijećama i lampionima neprestano raste. Prisutni smo u svim vodećim trgovačkim kućama, mnogobrojnim malim obiteljskim trgovačkim radnjama, poljoprivrednim ljekarnama, restoranima, hotelima, cvjetnim galerijama, poklon dućanima i sl.